Prosinečki: U prvom poluvremenu smo bili dobri, ali uočili smo nedostatke
Naš selektor je pohvalio atmosferu i poželio domaćinu mnogo sreće u duelu sa Rusijom

Selektor BiH nakon utakmice sa Turskom

Prosinečki: U prvom poluvremenu smo bili dobri, ali uočili smo nedostatke

Selektor Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki dao je kratku izjavu nakon remija sa Turskom (0:0).

Po riječima našeg selektora, Zmajevi su odigrali zadovoljavajuće u prvom poluvremenu, dok je bezidejna igra u drugih 45 minuta plod velikog broja izmjena.

"Utakmica je odigrana u sjajnoj atmosferi. Bili smo dobri u prvom poluvremenu, ali u drugom smo napravili dosta izmjena i nismo bili na nivou. Uočili smo nedostatke u našoj igri i radit ćemo na tome da ih ispravimo", rekao je Prosinečki, koji je pohvalio domaću selekciju:

"Neki mladi igrači iz Turske odigrali su odličan meč. Turski tim ima kvalitet i želim mu sreću u duelu sa Rusijom".

Robert Prosinečki je sa BiH u seriji od sedam utakmica bez poraza, a ukupno je od devet utakmica izgubio samo jedan meč.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti