Prosinečki: Zaslužena pobjeda, domaćinu puno sreće na SP-u

Zmajevi danas sigurni u Jeonjuu

Prosinečki: Zaslužena pobjeda, domaćinu puno sreće na SP-u

Edmir Škorić

Bosna i Hercegovina je danas u Jeonjuu s 3:1 slavila protiv selekcije Južne Koreje u prijateljskom meču.

Bh. reprezentativci odigrali su sjajan meč i zasluženo stigli do pobjede nad domaćinom koji se priprema za Svjetsko prvenstvo.

„Bili smo bolji i zasluženo smo pobijedili. Zahvaljujem domaćinu na gostoprimstvu i korektnoj igri. Želim im mnogo sreće na Svjetskom prvenstvu. Nama preostaje da se sada fokusiramo na prve utakmice Lige nacija“, rekao je Prosinečki.

Miralem Pjanić je izjavio: „Važna pobjeda pred utakmice Lige nacija. Atmosfera je bila fantastična pa je zbog toga naša pobjeda još vrijednija.“

Reprezentativac Deni Milošević se povrijedio tokom utakmice, ali je medicinski tim naše reprezentacije uspješno sanirao posjekotinu koju je vezista imao na potkoljenici.

Top Komentari

Bayern Munchen
Sto se Robi ovako razdebljao haha
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi