Prosinečki zvao Figa u Beograd

Prosinečki zvao Figa u Beograd

Trener beogradske Crvene zvezde Robert Prosinečki najavio je da bi njegov prijatelj, Portugalac Luis Figo, trebao doći na vječiti derbi sa Partizanom.

Figo trenutno obavlja funkciju ambasadora milanskog Intera, a sa Prosinečkim je prijatelj dugi niz godina, pa je trener beogradskih crveno belih iskoristio poznanstvo da pozove Portugalca na vječiti derbi između Crvene zvezde i Partizana.

"Uživa u ulozi ambasadora. Putuje svijetom i promoviše Interovo ime. Rekao mi je da će doći u Beograd na derbi", rekao je Prosinečki za Sportski žurnal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.