Proslavljeni Talijan dobio otakaz nakon 12 kola u Ligi 1

Fabrizio Ravanelli ostao bez posla

Proslavljeni Talijan dobio otakaz nakon 12 kola u Ligi 1

Bivši napadač talijanske reprezentacije, kao i velikana evropskog klupskog fudbala, Juventusa, Lazija i Marseillea Fabrizio Ravanelli nije više trener Ajaccia. 

Penna Bianca, ili Bijeli otac kako mediji u Francuskoj i Italiji vole da zovu Ravanellija sinoć je upisao i peti uzastopni poraz, što je čelnicima kluba sa Korzike bio znak da moraju otpustiti Talijana. 

"To je fudbal. Radio sam vrijedno i pokušao sve kako bi to bilo dovoljno. Nažalost nisam uspio. Nisam ljut, imali smo i mnogo problema, nikada nisam imao čitavu ekipu na raspolaganju," rekao je Ravanelli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti