5

Komentari (5)

kurjak
Lijepo je vidjeti na tribinama da našeg Huku nisu zaboravili njegovi sugrađani.
K79
Te sezone Hukić je preuzeo slobodu na polusezoni sa 8 mjesta i onda odveo slobodu na 3 mjesto i tada oborio sve rekorde tatasnjeg prvenstva jer je polusezonu završio ne poražen a Romeo Mitrović tadašnji golman slobode oborio rekord sa najviše minuta ne primljenog gola. Tada se trebao odigrati prvi zajednički play off I sloboda je prvu utakmicu trebala igrati na tusnju protiv tada super jakog i prvoplasiranog Sarajeva. Za taj meč u Tuzli je bilo prodato 14 hiljada ulaznica jer u to vrijeme je još uvijek bilo dozvoljeno stojanje. Međutim Velež koji je također izborio play off htio je sa pravom da igra svoje utakmice pod bijelim brijegom ali naravno zrinski nije htio za to ni da čuje. Sloboda na čelu sa Mustafom Hukicem je prva izdala saopštenje i rekla u koliko se Velež ne vrati na svoj stadion da Sloboda neće igrati play off, primjer slobode slijedili su i ostali klubovi iz federacije a play off nije ni odigran a naši klubovi su ostali bez evrope . Sloboda je tada imala možda i najbolju poslije ratnu generaciju i definitivno najboljeg trenera i bila jedan od favorita za osvajanje naslova a Hukicev potez tada najbolje govori o kolikoj se ljudskoj veličini radi.Nekolio mjeseci poslije Huka tragično gubi život a Velež se na žalost nikada ne vrati na svoj stadion ni 22 godine poslije.Huke nema li srećom Velež piše neke nove pozitivne priče ! Sportski pozdrav !
user1623597241
RAHMETLI HUKA JE BIIIO INSAAN ..GDIIIN.. SUVISNO JE BILO STA RECIII ..ON JE BIO MISLILAC U EKIPI SLOBODE A NADZIRAO U VELIKE I SPOSOBNE ..TRENER..jedan he MUSTAFA HUKIIC BIIO..E ZNALCEEE
user1610286185
Veliki igrac, jos veci covjek
Skojevska
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.