Protiv Britanije bez prava na grešku

Bh. košarkaši sutra dočekuju Veliku Britaniju

Protiv Britanije bez prava na grešku

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra će u dvorani "Mirza Delibašić" ugostiti prvog favorita grupe, selekciju Engleske.

Najbolji bh. košarkaši su neočekivano poraženi od Mađarske u gostima, te su time umanjili šanse za plasman na smotru najboljih evropskih selekcija.

Selektor bh. tima Sabit Hadžić se nada kako se protiv Engleza neće ponoviti igra iz Mađarske.

"Jutros smo održali sastanak, te pojasnili igračima da se igra kakvu smo pružili u Mađarskoj više ne smije ponoviti u kvalifikacijama. Sada više nemamo alternative i jednostavno moramo pobijediti Veliku Britaniju. Oni su po meni prvi favoriti i nećebiti nimalo lako, ali ne smijemo ni razmišljati ni o čemu drugom sem pobjedi", kazao je na današnjoj konferenciji za medije selektor bh.tima Hadžić.

"Suđenje u Mađarskoj bilo je djelom na strani domaćina i to nas je izbacili iz ritma. Ipak, najvažnije je da ostanemo sabrani nakon poraza, te da se okrenemo Velikoj Britaniji i protiv njih pokušamo popraviti utisak", dodao je kapiten reprezentacije BiH Kenan Bajramović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti