Protiv Češke bez Gajića?

Mlada košarkaška reprezentacija

Protiv Češke bez Gajića?

Jedan od najkorisnijih igrača u našoj mladoj košarkaškoj reprezentaciji, Nikola Gajić, i dalje je pod znakom pitanja kada je u pitanju njegov nastup protiv Češke u sklopu prvog kola četvrtfinalne faze.

Podsjetimo da je Gajić povrijedio palac desne ruke tokom utakmice protiv Izraela. Danas će uraditi snimak šake, jer svi u našem taboru žele sa sigurnošću utvrditi da li je riječ o lomu otočenog palca. Za sve to vrijeme naši mladi reprezentativci, zajedno sa Kisićem i Bašovićem, pregledavaju snimke prijašnjih utakmica selekcije Češke. Kako nam je rečeno, radi se o timu koji je, uz Belgiju, prvi favorit šampionata.  Razmišlja se i o zamjenama na poziciji br. 2, gdje Gajić i igra. Svi u našem taboru su apsolutno sigurni da će dati sve od sebe kako bi ostvarili svoj cilj, a u ovom trenutku to je pobjeda. Podsjetimo da su nam potrebne obje pobjede u drugoj fazi takmičenja, jer u četvrtfinalnu grupu prenijeli smo samo jedan bod. Utakmica između BiH i Češke igra se večeras s početkom u 18:30 sati u KSC "Ilidža". U okviru naše grupe, drugu utakmicu odigrat će Portugal i Belgija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.