Vaha ima daha za još jednu avanturu: Bh. stručnjak pred novim poslom

Želi ga francuski prvoligaš

Vaha ima daha za još jednu avanturu: Bh. stručnjak pred novim poslom

Francuski mediji pišu kako je jedan od kandidata za upražnjenu klupu Bordeauxa i bh. stručnjak Vahid Halilhodžić.

Nakon što je Gustavo Poyet smijenjen zbog žestokih kritika na račun kluba, čelnici Bordeauxa su se odmah bacili na posao traženja novog stratega. U prvi mah se činilo da će to biti Thierry Henry, ali kako je cijeli posao na kraju propao, sada se pojavila opcija dolaska Vahida Halilohodžića.

Nije poznato je li Halilhodžić ostvario kontakte sa Žirodincima, no ukoliko bude obostrane želje za saradnjom, prepreka neće biti s obzirom da je bh. stručnjak već gotovo dva mjeseca bez angažmana.

Posljednji Halilhodžićev posao je bio u Japanu, gdje je ostao bez posla uoči početka Svjetskog prvenstva, a prethodnih sedmica se povezivao i sa Nantesom i Lilleom.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Bordeaux se inače u Ligue 1 trenutno nalazi na 15. mjestu sa tri boda iz isto toliko odigranih utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi