Prozivka 17. januara, novi trener stiže sljedeće sedmice

U Travniku se spremaju za proljeće

Prozivka 17. januara, novi trener stiže sljedeće sedmice

Jučer je u prostorijama NK Travnik održana prva sjednica novog Upravnog odbora ovog bh. premijerligaša.

Već smo pisali o tome da je dosadašnji šef stručnog štaba Almir Memić zbog privatnih obaveza odstupio sa svoje pozicije, a sa Pirote su najavili da će novi trener biti poznat početkom sedmice.

Do ponedjeljka će čelni ljudi Travnika obaviti razgovore sa potencijalnim kandidatima za novog šefa stručnog štaba, a isti će biti imenovan na narednoj sjednici Upravnog odbora.

Na sjednici je još odlučeno da će pripreme za proljetni dio sezone započeti 17. januara, kada će biti obavljena prozivka igrača, zakazana za 13 sati. Veziri će prvi dio priprema odraditi u svom gradu, a kasnije će se zaputiti na drugu destinaciju koja još uvijek nije određena.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na kraju dodajmo i to da niti jedan igrač kojem je istekao ugovor ne može napustiti klub prije imenovanja novog stručnog štaba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi