Prozivka NK Široki 11. januara, generalka na Grbavici protiv Željezničara
Širokobriježani s pripremama kreću 11. januara

I pripreme će ovisiti o epidemiološkoj situaciji

Prozivka NK Široki 11. januara, generalka na Grbavici protiv Željezničara

Široki Brijeg će pripreme za nastavak sezone početi u ponedjeljak 11. januara.

Toni Karačić će obaviti prozivku, a veći dio priprema odradit će u svom kampu "Musa-Karačić" na Blatu. Ako to dozvoli epidemiološka situacija Širokobriježani će dio priprema odraditi i u Makarskoj. Tijekom zimskih priprema planirano je odigravanje sedam kontrolnih utakmica. Za sada je dogovorena utakmica protiv Tuzla Cjtyja 13. februara, te generalna proba na Grbavici protiv Željezničara. 

NK Široki Brijeg je u sjajnoj završnici polusezone na zimsku pauzu otišao na sjajnom trećem mjestu prvenstvene ljestvice. 

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Lafac
Ovi iz Širokog se baš naložili da nas opet pobjede pa igraju s nama i kad treba i ne treba hehehe
7 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi