Prozivka Radnika 14. januara, Glišić napušta klub

Igrači bijeljinskog kluba na odmoru

Prozivka Radnika 14. januara, Glišić napušta klub

Nogometaši Radnika iz Bijeljine nalaze se na odmoru, koji će trajati sve do 14. januara kada je zakazna prozivka.

U redovima semberskog premijeligaša sumiraju se rezultati iz jesenjeg dijela sezone u kojoj je Radnik zauzeo sedmo mjesto na tabeli Premijer lige BiH, gdje je uknjižio 22. boda, čime je koliko-toliko zadovoljan i trener Mladen Žižović.

"Završili smo polusezonu na sedmom mjestu i mislim da je to objektivno u skladu sa našim mogućnostima jer smo u proteklih 19 kola dali maksimum. Sigurno da smo mogli i bolje u nekim situacijama, možda su nam nedostajala dva do tri boda koja smo sigurno zaslužili, međutim šta je tu je moramo se izdići iznad svega i u nastavak sezone ući što spremnije", rekao je trener Radnika Mladen Žižović.

Bit će dolazaka, ali i odlazaka

Radnik je zbog zgusnutig rapsoreda takmičenja u Premijer ligi BiH, Kupu RS, te Kupu BiH, dosta kuburio sa povredama i suspenzijama igrača, gdje su ''plavi'' imali dosta kadrovskih problema.

"Zaista nam je bilo naporno jer nemamo veći broj igrača u rotaciji, neki su bili roviti a neki pod suspnzijama pa nisu mogli biti u kombinaciji za prvi tim. Ovo nije nikakav ''alibi'' nego je surova realnost sa kojom smo se morali nositi sve do poslednje utakmice ove jeseni", tvrdi Žižović.

Tokom zimske pauze menadžmet kluba radiće na dovođenju pojačanja, ali su u klubu spremni i na odlaske, prva lasta koja bi mogla napustiti redove ''plavih'' je Aleksandar Glišić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Za sada su svi pod ugovorom ali vjerujem da će biti korekcija i oko odlazaka iz kluba. Sigurno je da će nas napustiti Aleksandar Glišić kome je ugovor istekao pa je u potrazi za inostranim angažmanom. Okosnica tima ostaje ali su nam prijeko potrebna pojačanja u svim linijama, tako da je pred nama u klubu iako je sezona završena radna atmosfera u potrazi za pojačanjima kako bi prirpeme dočekali komletirani", kaže na kraju trener Radnika Mladen Žižović.

Trener Mladen Žižović je za početak priprema odredio 14. januar, kada će u 13. časova izvršiti prozivku na Gradskom stadionu. Prvi dio priprema Radnik će odraditi u Bijeljini, a desetak dana kasnije ekspedicija Radnika odlazi u Budvu gdje će brusiti formu do početka proljećnog dijela šampionata.

Top Komentari

Metropoljac
Dobar trener koji je iz skromnog igračkog kadra izvukao maksimum. Na njihovu sreću nisu imali ni neku pomoć niti nepravdu od strane sudija, tako da je njihov položaj na tabeli sasvim realan prema prikazanoj igri u ovom dijelu prvanstva.
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi