Prozivka Zvijezde 09 zakazana za 11. juni, dolaze i pojačanja

Crveno-bijeli sklapaju tim za sljedeću sezonu

Prozivka Zvijezde 09 zakazana za 11. juni, dolaze i pojačanja

Zvijezda 09 u svojoj debitantskoj sezoni u Premijer ligi BiH ostvarila je zacrtani cilj i izborila opstanak.

Ekipa iz Etno sela Stanišići pokazala se u vrlom dobrom svjetlu, a od devet pobjeda jedna je bila i u gostima protiv Željezničara, što se do prije godinu dana teško moglo i zamisliti.

U novu sezonu Zvijezda 09 će ući sa znatno izmijenjenim igračkim kadrom, s obzirom da je velikom broju fudbalera ovog ljeta istekao ugovor, a imenovan je također i novi šef stručnog štaba Boris Savić koji je prethodno vodio Jedinstvo iz Žeravice.

Iz Zvijezde 09 su saopštili da je Savić prozivku pred novu takmičarsku sezonu zakazao za utorak, 11. juni, s početkom u 17:00 sati na stadionu u Etno selu Stanišići.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na prvom okupljanju Saviću će se pojaviti: Milun Avramov, Strahinja Manojlović, Aleksandar Vojinović, Kristijan Tojčić, Haris Mehmedagić, Slobodan Tomić, Aleksa Kovačević, Luka Janković, Marko Brkić, Dejan Popara, Nemanja Parmaković, Nikola Stanišić, Fedor Predragović, Igor Blagojević, Danijel Matić, Luka Asentić, Stefan Rakić, Slaven Stjepanović, Vladan Mandić, Elek Novica, Dejan Živković, Husejin Musić, kao i Brazilci Caique Augusto i Lukas Silva i Bangoura Malela Mohamed koji će se pojaviti 15. juna jer se nalaze sa reprezentacijom Gvineje.

U narednim danima očekuje se i dolazak dvojice-trojice novih fudbalera s kojima se trenutno vode pregovori.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi