Prva Koemanova kritika na Messijev račun!

Nakon pobjede nad Gimnasticom

Prva Koemanova kritika na Messijev račun!

A. Čaušević

Dok većina klubova iz La Lige počinje novu sezonu, Barcelona još uvijek igra prijateljske mečeve. Danas je na rasporedu bio meč sa Gimnasticom. 

Bio je to debi Ronalda Koemana na klupi Barcelone, a okonačan je trijumfalno. Katalonci su uspjeli pobijediti s 3:1 uz dva gola iz penala.

Na ovom susretu zaigrao je i Lionel Messi. Argentinac je bio starter, a zamijenjen ne na poluvremenu kao i svi koji su počeli meč.

Poslije utakmice Koeman je imao i privu kritiku na Messijev račun. Nizozemac je možda i najboljem igraču svijeta poručio da mora popraviti fizičku spremu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Pokazao je da ima istu volju kao prvog dana, dobro je trenirao i tokom slobodnih dana, ali treba popraviti fizičku spremu", kazao je Koeman.

Obzirom da je bio više fokusiran na odlazak nego na teren to što Messi još uvijek nije na zadovoljavajućem fizičkom nivou je sasvim logičan slijed događaja.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Shik
Nesto se kuha i Mesi a ti Pjana desi??
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi