Prva liga FBiH: Dobio crveni karton i završio na viljuškaru

Koštala ga proslava gola...

Prva liga FBiH: Dobio crveni karton i završio na viljuškaru

Fudbaleri Podgrmeča su u okviru šestog kola Prve lige FBiH savladali Goražde s minimalnih 1:0 i tako stigli do druge ovosezonske pobjede. 

Proslava jedinog pogotka na utakmici nije dobro završila po trenera Alena Mešanovića, koji je zbog ulaska na teren dobio crveni karton i morao je napustiti tehnički prostor u kojem borave službena lica.

Premda je običaj da isključeni igrač ili trener ostatak utakmice gleda sa tribina, Mešanović je ostatak utakmice posmatrao sa viljuškara koji se nalazio iznad klupa na stadionu tima iz Sanskog Mosta. 

Fudbal u BiH svakodnevno donosi vijesti za rubriku "vjerovali ili ne". 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.