Prva liga RS: Sloga i Kozara favoriti
FOTO: RS-Sport.org

Prva liga RS: Sloga i Kozara favoriti

Adnan Beganović

Utakmicama prvog kola u subotu će početi 19. prvenstvo Republike Srpske u fudbalu, a Sloga iz Doboja i  Kozara iz Gradiške slove kao glavni favoriti.

Oba tima su se osjetno pojačala, pa opravdano ciljaju titulu i plasman u Premijer ligu. Lukić se vratio iz Austrije, Kruz je došao iz Prijedora, a Zlatko Đorić je ostao u Doboju.

"Zaista želimo da u ovoj sezoni konačno budemo prvaci i da Doboj dobije premijerligaša. Imamo dobru momčad koja je spoj mladosti i iskustva. Naši igrači znaju kako se dolazi do uspjeha i na terenu će to da pokažu", rekao je trener Zoran Ćurguz.

U Kozari je mladi trener Igor Janković stvorio respektabilan tim pojačan Srndovićem i Gigovićem.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Mi nismo opterećeni prvim mjestom, ali ako budemo bili u prilici da izborimo Premijer ligu, tu šansu ćemo sigurno da iskoristimo", rekao je Janković.

Parovi 1.kola: Sutjeska – Proleter, Sloboda (NG) – Podrinje, Napredak – Modriča, Borac (Š) – Drina HE, Rudar (U) – Kozara, Sloboda (MG) – Drina (Z), Mladost (G) – Sloga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.