Prva press konferencija Henryja u Monacu je već postala legendarna

Reakcija postala hit na internetu

Prva press konferencija Henryja u Monacu je već postala legendarna

E. Čaušević

Legendarni francuski fudbaler Thierry Henry danas je zvanično predstavljen kao novi trener Monaca.

Za Henryja će ovo biti prvi samostalni trenerski posao i prilika da se dokaže na klupi francuskog kluba gdje je počeo i igračku karijeru. Henry je danas zvanično predstavljen kao novi trener kluba iz Kneževine, a njegova prva press konferencija već je postala legendarna.

Naime, Henry se prvo pojavio u odijelu, ali su odmah mnogi shvatili da je sredio samo "gornji dio". Francuz je na sebi imao donji dio trenerke, dok je gore bio sređen jer je znao da će samo taj dio uhvatiti kamere.

No, onda u jednom trenutku kada je jedan od članova Monaca počeo da priča Henry je također imao nešto da kaže, a njegova reakcija nakon toga već je postala hit na internetu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi