Prva utakmica Hajduka i Šibenika na Poljudu
Zec na Poljudu 21. aprila napada "bile" u prvom susretu finala Kupa Hrvatske...

Finale hrvatskog Kupa

Prva utakmica Hajduka i Šibenika na Poljudu

Edmir Škorić

Prva finalna utakmica hrvatskog Kupa igra se 21. aprila na Poljudu, a četrnaest dana kasnije Hajduk će gostovati Šibeniku na Šubićevcu.

Iako je Šibenikov direktor Marko Karađole priželjkivao prvu utkamicu pred svojim navijačima, danas je odlučeno da se Hajduk i Šibenik po prvi puta sastanu na Poljudu. Trener Šibenika Branko Karačić je, dakako, ulogu favorita prepustio splitskoj momčadi.

Na krilima bh. reprezentativca Ermina Zeca Šibenčani su po prvi put u povijesti izborili svoje mjesto u finalu Kupa. Prvi susret igra se 21. aprila, dok će Ibričić i društvo 5. maja gostovati na Šubićevcu.

"U ime Hajduka čestitam Šibeniku na povijesnom uspjehu- Bit će to jedna sportska borba, ali očekujem da ćemo mi osvojiti trofej", kazao je Hajdukov direktor Ivica Šurjak.

Podsjetimo kako su nogometaši Hajduka golom Senijada Ibričića izborili plasman u finale nakon pobjede nad Dinanom, dok su Šibenčani u uzvratu nadigrali Varteks sa 2:0 u Varaždinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije