Prve špekulacije o povredi Kanea su šokirale navijače Tottenhama

Neće ga biti do kraja sezone?

Prve špekulacije o povredi Kanea su šokirale navijače Tottenhama

Čini se kako navijači Tottenhama baš i nemaju pravo da se nadaju dobrim vijestima nakon večerašnje utakmice protiv Manchester Cityja.

Iako je njihov tim pobijedio sa 1:0 Građane, navijači Pijetlova su zabrinuti jer se povrijedila njihova prva zvijezda Harry Kane.

Da stvar bude gora, u pitanju je povreda članka koja ga je mučila i početkom godine, a čini se kako će ova povreda biti barem jednako teška kao ona prva kada je pauzirao skoro dva mjeseca.

Kako Englezi prenose, vrlo je moguće da je povrijedio ligamente lijevog članka, a to se navodno vidi po njegovom hodu dok je izlazio s terena u drugom poluvremenu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ako je tako, onda je sezona za Kanea svakako gotova, ali naravno da još uvijek ne treba trčati pred rudu već sačekati zvanične ili barem neke konkretnije rezultate.

Inače, stručni komentator BT Sport televizije Jermaine Jenas je tokom prenosa rekao da bi ga iznenadilo ako se Kane pojavi na terenu u revanšu protiv Građana.

Top Komentari

luks-02
Tek posle izlaska Kanea je totenham počeo bolje igrati.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi