Prvi mečevi Premiershipa igraju se već 17. juna!

Zaostale utakmice 28. kola

Prvi mečevi Premiershipa igraju se već 17. juna!

E. Čaušević

Klubovi u Engleskoj danas su izglasali da se sezona u Premiershipu nastavi 19. ili 20. juna, te sada čekaju samo zeleno svjetlo.

Engleski mediji potvrdili su da su da je većina klubova glasala da se sezona nastavi 19. ili 20. juna, a mnogi su sigurni da će dobiti zeleno svjetlo da se liga nastavi u tom terminu.

Također, bilo je govora o zaostalim utakmicama 28. kola, a riječ je o mečevima Manchester City - Arsenal i Aston Villa Sheffield United.

Ukoliko sve bude prema planu ove utakmice će biti odigrane 17. juna što znači da će ovi klubovi prvi istrčati na teren nakon više od dva mjeseca pauze.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Do kraja sezone ostalo je još devet kola, a situacija za prvaka je poprilično jasna jer je Liverpool ubjedljivo prvi. No, u nastavku sezone očekuje nas velika borza za mjesta koje vode u Ligu prvaka i Evropsku ligu, te za opstanak u društvu najboljih.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

yossarian
Otišao Gazija u Njemačku da radi, sva raja mu je već tamo, tj. onaj jedan lik što još uvijek priča s njim otišao je u Njemačku. Gazija prepametni naučio brzo njemački, a odvažio se voziti i kola. Vozi se Gazija tako od posla kući, sluša radio, kad spiker prekinu program. Kaže ljudi pazite, na autocesti toj i toj na dionici između grada tog i tog, jedna budala vozi u pogrešnom smjeru. A Gazija mlati volanom lijevo-desno, kaže: "qurac jedna, vidi koliko ih je!" @Dr.GazijAga Poyy GAYija
2 0
Zeleni_zub
250.000 oboljelih i skoro 40.000 mrtvih od korone uz preko 2000 novih svaki dan, bilo zaraženih u prvim testiranjima, a evo može da se igra. Sad će nam ekipa objasniti kako se mi ne možemo porediti sa Engleskom, ali se možemo porediti sa Francuskom, Holandijom, Belgijom (ups, oni igraju kup, ne možemo ni sa njima)...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi