Prvi odlazak iz  Širokog Brijega

Ofanzivac ponovo napustio Pecaru

Prvi odlazak iz Širokog Brijega

S. Mlaćo

Ivan Peko (28) više nije član NK Široki Brijeg.

"S Pekom je, na njegov zahtjev, raskinut ugovor i on je po drugi put napustio Pecaru nakon što je 2015. godine bio prešao u Zrinjski, a potom karijeru nastavio u Vitezu otkuda se zimus vratio među „Plavo-bijele“, saopštili su sa Pecare.

Za Široki Brijeg je u proljetnom dijelu sezone odigrao 10 prvenstvenih utakmica, među startnih 11 bio je samo u tri navrata (dva puta protiv Krupe te protiv Zrinjskog).

Široki Brijeg je minulu sezonu u Premijer ligi završio na četvrtom mjestu Lige za prvaka sa 56 osvojenih bodova i izborio je plasman u Evropu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi