Prvi pripremni meč Slobode bez navijača zbog pogoršane epidemiološke situacije

Oglasio se klub iz Tuzle

Prvi pripremni meč Slobode bez navijača zbog pogoršane epidemiološke situacije

E. Čaušević

Fudbaleri Slobode treniraju punom parom pred početak nove sezone Premijer lige BiH.

Tuzlanski klub je nedavno počeo pripreme za novu sezonu, te imaju još mjesec dana pred prvo kolo Premijer lige BiH. Jasno je da će Sloboda znatno promijeniti igrački kadar, ali imaju dovoljno vremena da uigraju novi tim.

Iz Slobode su saopštili da će sutra odigrati i prvu pripremnu utakmicu na stadionu u Bukinju.

Nakon deset dana priprema sutra će snage odmjeriti prvi tim protiv ekipe sastavljene od izlaznih juniora, te igrača koji se nalaze na probi u Slobodi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, iz Slobode su jasno poručili da će meč biti zatvoren za navijače i simpatizere kluba zbog pogoršane epidemiološke situacije. Jasno je da su svi željni fudbala i utakmica, ali iz kluba su poručili da se sada svi moraju ponašati odgovorno kako bi se izbjegle moguće posljedice.

Treba dodati da se ova pripremna utakmica na stadionu u Bukinju igra od 17 sati.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1593509319
Nedaju da vide navijaci tkz pojacanja jer bilo bi puno kritike
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi