Prvi tim Aston Ville izgubio od rezervnog tima

Znak da se pakuju koferi za Championship

Prvi tim Aston Ville izgubio od rezervnog tima

D. Vejo

Ozbiljna kriza pogađa posljednji tim na tabeli u Premiershipu, ekipu Aston Ville. Kako bi na najbolji mogući način iskoristili pauzu tokom odigravanja mečeva FA Kupa, izabranici Remi Garde, odigrali su meč protiv rezervnog sastava. Ni manje ni više, ubjedljivo su poraženi rezultatom 0:3 u korist omladisnke škole.

Kuda plovi brod zvan Aston Villa, koji je do samo prošle sezone bio stabilan tim na sredini tabele, gdje mu je izmaklo mjesto u borbi za Evropu. Drastičan pad, desio se kod igrača ovog tima. Nikako da se dignu iz rezultatske krize. Da je tako, govori i činjenica da se nalaze na posljednjoj poziciji na tabeli.

Šlag na sve to, bila je trening-utakmica, u kojoj su puleni Garde, odigrali meč protiv rezervnog sastava, i pogodite, izgubili su. Uvjerljivim rezulatom od 0:3, što je ujedno i alarm da se pakuju koferi i napušta društvo najboljih. 

Meč je bio iza zatvorenih vrata, ali informacija je nekako dospjela do očiju javnosti. Garde bi mogao dva puta da razmisli kada je u pitanju sastav za mečeve u ligi. Lako bi se moglo desiti da omladinci obuku dres i izađu na Villa Park.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naredni meč, Aston Villa će igrati u gostima kod Stokea, koji ove sezone igra dobar fudbal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi