Prvi trening bh. rukometaša 16. marta
Sa jednog od prošlih treninga bh. tima

Uoči okupljanja Demirovićevih izabranika

Prvi trening bh. rukometaša 16. marta

Adnan Beganović

Muška rukometna reprezentacije BiH pred ključne nastupe protiv reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Austriji, okupiće se 16. marta (ponedeljak) u Sarajevu.

Halidu Demiroviću, selektoru naše rukometne reprezentacije, svi pozvani rukometaši potvrdili su dolazak. Baza pred mečeve sa Srbijom biće Hotel "Sarajevo", a prvi trening zakazan je na dan okupljanja, u 20 sati u dvorani "Ramiz Salčin" na Mojmilu.

Pres-konferencija na kojoj će se pojaviti selektor naše reprezentacije i neko od bh. reprezentativaca biće održana 16. marta u 13.30 sati upravo u Hotelu "Sarajevo".

Prvi susret u sarajevskoj dvorani "Mirza Delibašić" protiv naših istočnih susjeda igraće se 19. marta (20), a u niškoj dvorani "Čair" tri dana kasnije (19).

Podsjetimo, na spisku pozvanih nalaze se slijedeći rukometaši:
golmani: Enid Tahirović, Adnan Šabanović, Nebojša Grahovac; lijeva krila: Vukašin Stojanović, Bakir Buljugija; desna krila: Adnan Jaškić, Eldin Hajdarević, Deni Velić; pivoti: Muhamed Toromanović, Vladislav Veselinov; lijevi bekovi: Mirsad Terzić, Ivan Divković, srednji bekovi: Damir Doborac, Adnan Harmandić; desni bekovi: Darko Martinović, Branislav Obradović.
 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.