Prvi trening u Ljubljani "koban" za Sašu Kajkuta
Kajkut se ljetos vratio u svoj matični klub, Borac, i pokušat će mu pomoći da kroz Prvu ligu RS izbori povratak u elitu.

Povreda iskusnog napadača FK Borac

Prvi trening u Ljubljani "koban" za Sašu Kajkuta

Ekipa Borca je danas stigla u Ljubljanu gdje će odraditi završni dio priprema za nastavak sezone.

Odradili su izabranici Darka Vojvodića i prvi trening na stadionu "ZET", a isti se ispostavio "kobnim" za Sašu Kajkuta.

Naime, on je pred sam kraj treninga zaradio povredu skočnog zgloba u jednom duelu, a zbog iste će odsustvovati desetak dana, poručili su iz FK Borac.

To znači da 34-godišnji Kajkut neće biti spreman za prvi duel (27.2) sa Širokim u četvrtfinalu Kupa BiH.

Inače, Kajkut se ljetos vratio u svoj matični klub, Borac, i pokušat će mu pomoći da kroz Prvu ligu RS izbori povratak u elitu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Borac je prvio dio sezone završio na prvom mjestu tabele sa tri boda prednosti u odnosu na drugoplasiranu Slogu iz Gornjeg Crnjelova, a velike zasluge za ovakav plasman velikana iz Platonove ima i Kajkut.

Iako u poznim igračim godinama, Kajkut je u prvom dijelu sezone Prve lige RS odigrao 15 utakmica i postigao sedam golova.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi