Prvo Izvršni odbor, pa video konferencija sa klubovima

Sutra novi razgovori

Prvo Izvršni odbor, pa video konferencija sa klubovima · Saznajemo

Još uvijek se ne zna sudbina sezone 2019/2020 bh. fudbala. Dakle, nije poznato da li će se sezona koja je suspendovana zbog pandemije novog koronavirusa nastaviti ili ne.

Svakako su u fokusu premijerligaši, a SportSport.ba saznaje da će sutra biti održana nova video konferencija na kojoj će učestvovati NFSBiH i predstavnici klubova. Ova video konferencija će biti održana popodne, a prije njeg će biti održana još jedna - Izvršnog odbora NFSBiH.

Tema će, logično, biti eventualni nastavak sezone.

Treba istaći da su u proteklih razgovorima i video konfernecijama klubovi uglavnom zvanično bili za nastavak, ali još uvijek čekamo na rasplet po pitanju nastavka sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sutra ćemo saznati da li će zakazane konferencije dovesti do konkretnog zaključka ili odluke.

Top Komentari

milanovac
Pa ima I nas navijaca I simpatizera kluba, koji zele I koji ce pomoci svom klubu ,sto donacijama,sto kupovinom karata, sto sponzori....a ako neko to ne moze, onda I nije za premijer lige...
2 0
south
Znaci u narednih 5 god koliko ce trajati mandat doticnom ocekujte dominaciju Borca jer je njihov covjek na glavnom mjestu ns. bas kao sto su i pitari i zrinjski gurani sve ove god od strane svojih ljudi u savezu
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi