"Prvo kolo je uvijek najteže, još idemo u Bihać"

Prvotimac Zvijezde

"Prvo kolo je uvijek najteže, još idemo u Bihać"

E. Škorić

Salko Jazvin jedno je od brojnih pojačanja gradačačke Zvijezde ovog ljeta.

Jazvin je stigao u Gradačac pred početak sezone, odradio je pripreme sa crveno-bijelima i debitovaće zvanično u subotu u Bihaću.

"Dobre smo pripreme odradili ovih mjesec dana. Mogu reći da sam se uklopio dobro u ekipu. Prvo kolo je uvijek najteže, još idemo u Bihać. Bit će teška utakmica, Jedinstvo je dobra ekipa i bit će nezgodan domaćin. Nadam se pozitivnom rezultatu", kazao je Jazvin za SportSport.ba.

"Vidim Zvijezdu i još dvije ekipe u borbi za vrh", dodao je Jazvin.

Da li si stigao da se prilagodiš u novoj sredini?

"Prošlo je mjesec dana, tako da sam stigao da se adaptiram u novu sredinu, a dosta igrača poznajem od ranije", rekao je krilni nogometaš na kraju razgovora.

Jazvin je prije Zvijezde igrao u Čapljini, Čeliku, Tuzla Cityju, Zrinjskom, a bio je i u omladinskim pogonima Veleža i Željezničara. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ernis Džemidžić iz Goražda sudit će meč Jedinstva i Zvijezde.


Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi