Zvijezda ostala bez velikog pojačanja

Bez dogovora

Zvijezda ostala bez velikog pojačanja

Amera Osmanagića u narednoj sezoni, ipak, nećemo gledati u dresu Zvijezde.

Ovaj nekadašnji mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine prethodnih dana je trenirao s timom iz Gradačca, najavljivan je kao veliko pojačanje, no cijeli posao je na kraju propao.

S rukovodstvom federalnog prvoligaša Osmanagić se nije uspio dogovoriti i napustio je Banja Ilidžu, a ovom trenutku nije poznato gdje bi mogao nastaviti svoju karijeru.

"U Zvijezdi su bili izuzetno korektni. Odlični su me primili, ali, eto, nismo se dogovorili. Ubijeđen sam da je Zvijezda na dobrom putu, stvorili su dobar tim i za trenera postavili odličnog mladog stručnjaka. U narednoj sezoni im želim sve najbolje i u meni će imati iskrenog navijača", kazao je Osmanagić i dodao:

"Još uvijek ne znam gdje ću nastaviti svoju karijeru. Imam nekih opcija, vidjet ćemo..." 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Osmanagićevo ime je dobro poznato sportskoj javnosti u BiH, ali i šire. Kao talenat je boravio u beogradskom Partizanu, okušao se i u inostranstvu, dok je u našoj zemlji nosio dresove Sarajeva, Slobode, Veleža, Čelika...

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti