Prvo pojačanje za Plave: Galin potpisao za Iskru

Napadač ponovo na Jakliću

Prvo pojačanje za Plave: Galin potpisao za Iskru

S. Mlaćo

NK Iskra je dobila prvo pojačanje za drugi dio sezone Prve lige Federacije BiH. Naime, novi član tima sa Jaklića je Miloš Galin, 27-godišnji napadač koji je danas i potpisao ugovor do kraja sezone.

Galin je posljednju polusezonu proveo u Jedinstvu iz Bihaća i u sedam utakmica koliko je odigrao upisao tri pogotka. Posjeduje veliko internacionalno iskustvo s obzirom da je nastupao i u Grčkoj, Tajlandu, Malti...

Iz Iskre su za SportSport.ba istakli da će u narednim danima vjernost klubu potpisati još tri nova igrača.

Bugojanci su prvi dio sezone završili na 13 mjestu sa 14 osvojenih bodova, te u drugom dijelu sezone žele obezbijediti opstanak u ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti