Prvoligaš iz Republike Srpske ostao bez trenera

Sofić napustio Slogu

Prvoligaš iz Republike Srpske ostao bez trenera

Sloga iz Doboja, koja se trenutno nalazi na posljednjem mjestu Prve lige Republike Srpske, ostala je bez šefa stručnog štaba.

Dosadašnji trener Sloge Vedran Sofić nakon poraza u prošlom kolu od Drine odlučio je podnijeti neopozivu ostavku i napustiti kormilo tima iz Doboja.

"Mom nasljedniku na klupi Sloge želim da izbori opstanak u Prvoj ligi Republike Srpske", izjavio je Sofić nakon što je odluku o odlasku saopštio igračima.

U ovom momentu nije poznato ko će naslijediti Sofića na klupi Sloge, niti ko će voditi tim na predstojećoj utakmici 21. kola koju ovaj tim igra protiv Sutjeske.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Sloga je inače na dnu tabele sa svega 12 osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi