PSG bio sedam mjeseci bez poraza, a onda u četiri dana doživio dva
Neymar i društvo u problemima

Pad forme Parižana

PSG bio sedam mjeseci bez poraza, a onda u četiri dana doživio dva

Teme:

Da PSG nije baš nepobjediv jasno smo vidjeli u proteklih nekoliko dana. 

Parižani su prvi poraz u Ligue 1, ali i u sezoni, doživjeli u subotu navečer kada je bolja od njih bila ekipa Strasbourga, a sinoć su doživjeli i prvi evropski poraz i to na gostovanju kod Bayern Minhena.

Zanimljivo, posljednji poraz prije subotnjeg od Strasbourga PSG je doživio 30. aprila u gostima od Nice (3:1). Dakle, od tada je odigrao 25 mečeva i nije zabilježio nijedan poraz, ali onda su uslijedila čak dva za samo tri dana.

Njihovu formu u posljednjih sedam mjeseci možemo objasniti veoma jednostavno: od maja do docembra bez poraza - od 2. do 5. decembra dva poraza.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Naredni meč zvijezde PSG-a igraju u subotu od 17.00 sati na domaćem terenu protiv Lilla.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi