PSG dovodi dva pojačanja iz Arsenala?
Foto: EPA

Žele Alexisa i Ozila

PSG dovodi dva pojačanja iz Arsenala?

E. Čaušević

Vlasnici PSG-a najavili su prije nekoliko sedmica da će na kraju ove sezone biti nekoliko promjena u igračkom kadru.

PSG će se ovog ljeta zahvaliti na saradnji igračima koji će imati dozvolu da potraže novi klub, a namjera vlasnika francuskog kluba je da dovedu nekoliko zvučnih pojačanja. U posljednje vrijeme dosta se špekuliše o tome ko se nalazi na meti PSG-a, a u javnost su procurila dva nova imena.

Prema pisanju engleskih medija PSG će na kraju ove sezone u svoje redove pokušati dovesti dvojac iz Arsenala. Poznato je da je od ranije na meti kluba iz Pariza Alexis Sanchez, ali on više nije jedini.

Navodno, PSG će pored njega pokušati dovesti i Mesuta Ozila. Kako pišu mediji na Otoku francuski klub je za ovaj dvojac Topnika spreman izdvojiti oko 90 miliona eura. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi