PSG-ova situacija s golmanima do sada je nezabilježena u Evropi

Imaju ih čak devet

PSG-ova situacija s golmanima do sada je nezabilježena u Evropi

E. Škorić
Teme:

Dolaskom Gianluigija Donnarumme, PSG će imati čak devet golmana.

To je nešto što se do sada nije viđalo u drugim klubovima, ali Parižani imaju skoro dvocifren broj čuvara mreže. Donnarumma će ubrzo potpisati kao slobodan igrač i bit će deveti golman u Parizu.

Prema L'Equipeu, trojica vratara s kojima će PSG ostati sljedeće sezone su Donnarumma, Keylor Navas i Letellier, koji je već bio treći golman prošle sezone i osoba je koja poboljšava atmosferu u svlačionici.

I Sergio Rico i Areola napustit će ekipu narednih sedmica , iako nema ponuda za bivšeg golmana Seville.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ostali golmani su Denis Franchi, Marcin Bulka (posuđen u Cartageni prošle sezone), Garissone Innocent i Lucas Lavallee. Svi oni su članovi prvog tima PSG-a, ali menadžer Mauricio Pochettino na njih ne računa.

Parižani su doveli neka zvučna pojačanja ovog ljeta. Potpisali su Achraf Hakimi i Sergio Ramos, a čeka se da to učine spomenuti Donnarumma, Wijnaldum...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi