Marca je otkrila najbitniji podatak: Koliko će Ramos zarađivati u PSG-u?

Čeka se zvanična potvrda transfera

Marca je otkrila najbitniji podatak: Koliko će Ramos zarađivati u PSG-u?

Admin Čaušević

Pitanje je trenutka kada će PSG ozvaničiti dovođenje Sergija Ramosa i to kao slobodnog igrača. 

Nekoliko dana nakon isteka ugovora sa Real Madridom Ramos koji je proteklih 16 godina nosio dres Los Blancosa se priključio PSG-u.

Klub s Parka prinčeva je 35-godišnjem štoperu koji ima reputaciju jednog od najboljih na svijetu ponudio uslove koje je defanzivac i tražio.

Ramos će potpisati dvogodišnji ugovor te će zadržati istu visinu plate kao u Realu. Dakle, godišnje će zarađivati 12 miliona eura.

Inače, u posljednje dvije godine zbog panedmije koronavirusa u Realu je Ramosu plata bila smanjena za 10 %, ali to neće biti slučaj kod bogatih Parižana.

Španski defanzivac je danas prešao i ljekarske preglede, a navijači nisu krili oduševljenje zbog njegovog dolaska.

Prema do sada dostupnim informacijama Ramos je već zadužio broj 4 na dresu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ipak, dovođenje igrača od 35 godina i potpisivanje dvogodišnjeg ugovora je izazvalo određene polemike u PSG-u jer je primjer radi prošle godine Thiago Silva otišao zbog "starosne dobi".

Ramos je samo jedno u nizu zvučnih imena koji su stigli u francusku prijestolnicu jer su ranije završeni transferi Donnarumme, Wijnladuma i Hakimija. 

Top Komentari

MaDaj
Ooo dragi bozeeeee… nema transfera, dakle jedini ugovor sa igračem stoji na stolu… ako imate ebene detalje ugovora kako onda čekate zvaničnu informaciju?
4 0
DylanDog
Je li stvarno to najbitniji detalj?
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi