PSG je bio primoran da odustane od Griezmanna

Ne mogu rizikovati

PSG je bio primoran da odustane od Griezmanna

E. Čaušević

Antoine Griezmann će ovog ljeta sigurno biti jedna od glavnih zvijezda prelaznog roka.

Francuski napadač je prije nekoliko dana potvrdio da će na kraju sezone napustiti Atletico Madrid što je itekako razočaralo čelnike i navijače kluba.

Mediji u Španiji sigurni su da će Griezmann karijeru nastaviti u Barceloni s kojom se povezivao i prošlog ljeta. Navodno, njegova supruga već traži kuću u ovom gradu, te se samo još čeka zvanična potvrda.

Ipak, Barcelona nije jedina koja je pokazala interes za Griezmanna koji se još povezuje s PSG-om, Bayernom i Manchester Cityjem. Postojala je mogućnost da zaigra za Parižane, ali čini se da od toga nema ništa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Katalonski Sport objavio je danas da se PSG povukao iz borbe za Griezmanna jer ne žele ništa da rizikuju. Eventualni transfer bi iznosio sigurno preko 100 miliona eura, a PSG ne želi dodatne probleme s finansijskim fair-playom.

Parižani su zbog toga obavijesitli Griezmannovog agenta da se povlače iz pregovora iako su bili "zagrijani" da aktiviraju njegovu otkupnu klauzulu od 110 miliona eura.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi