PSG kaznio Van der Wiela zbog Ibrahimovića

Zbog svađe sa švedskim napadačem

PSG kaznio Van der Wiela zbog Ibrahimovića

E. Čaušević

Fudbaleri PSG-a prošlog vikenda pobjedom protiv Troyesa osigurali su titulu prvaka Francuske.

Ipak, nije sve bilo bajno u svlačionici PSG-a u toj utakmici. Naime, na poluvremenu utakmica Van der Wiel se posvađao sa Zlatanom Ibrahimvićem, te je dobacio švedskom napadaču da se j**e.

Na startu drugog poluvremena Blanc je izveo Van der Wiela iz igre, a Holanđanin se odmah nakon toga vratio u Pariz i nije slavio titulu sa ostatkom svoje ekipe. Ipak, njegov potez čelnici PSG odlučili su kazniti.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Zbog svađe sa Ibrahimovićem čelnici francuske ekipe odlučili su kazniti Van der Wiela sa 160.000 eura. Holanđanin nije suspendovan i biće u konkurenciji za današnju utakmicu protiv Monaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi