"Ne može mnogo klubova sanjati o Messiju, ali mi možemo"

PSG prati Argentinca

"Ne može mnogo klubova sanjati o Messiju, ali mi možemo"

E. Škorić

Sportski direktor PSG-a Leonardo prati dešavanja sa Lionelom Messijem u Barceloni.

PSG se smatra jednim od kandidata za dovođenje Messija ukoliko Argentinac zaista odluči na ljeto, kao slobodan igrač, napustiti Barcelonu.

Messi je ljetos želio da ode, no ostao je kako bi ispoštovao ugovor, ali kako on ističe na kraju aktuelne sezone, postavlja se pitanje da li je najzad spreman krenuti dalje i nakon toliko godina ostaviti Barcu?

"Nismo jedini koji prate Messija i njegovu situaciju, ali tu smo, imamo svoje mjesto u redu. I kao što sam već rekao, ne može mnogo klubova da sanja o Messiju, ali mi možemo", kazao je Leonardo, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Četiri mjeseca u nogometu su cijela vječnost, tako da je rano da sada govorimo o tome, on će tek na ljeto biti slobodan igrač".

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Cocca87
Pa prvo platite uposlenicima plate, pa onda sanjajte o messiju...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi