Svako svojim putem: "Susret" Pjanića i Koemana nije mogao biti hladniji

Poslije poraza Barcelone

Svako svojim putem: "Susret" Pjanića i Koemana nije mogao biti hladniji

A. Čaušević

Barcelona nije uspjela osvojiti Superkup Španije nakon što je poslije produžetaka izgubila od Athletic Bilbaa s 2:3.

Miralem Pjanić ponovo ima puno pravo da bude razočaran. Osim što je ostao bez trofeja, ponovo je završio na klupi.

Bh. veznjak je u igru ušao pri rezultatu 2:1 za Barcu koja je ubrzo primila gol za izjednačenje, pa se otišlo u produžetke gdje su Baski bili uspješniji.

Vjerovatno se i sam Pjanić pita šta više treba uraditi pa da dobije povjerenje Ronalda Koemana i počne igrati kao starter.

Susret trenera i igrača poslije posljednjeg sudijskog zvižduka je bio izuzetno "hladan". Čak se nisu ni pogledali ili rukovali iako su bili u blizini.

Potražite više informacija na temu La Liga:

[streamable]https://streamable.com/b0ggev[/streamable]

Od Pjanićevog dolaska u Barcelonu prošlo je pola godine i već sada se može postaviti pitanje da li je prelazak na Nou Camp bio ispravan potez.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

19211921
Ja koliko vidim Koemana izbjegavaju svi njegovi igraci
11 0
Saray
Traži Pjanke povećanje plate....
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi