PSG lovi Zeca

Sve više klubova želi Zeca

PSG lovi Zeca

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac i po ocjenama mnogih stručnjaka, najbolji igrač hrvatskog fudbalskog prvenstva, Ermin Zec, gotovo sigurno će u zimskom prelaznom roku napustiti Šibenik.

Interesanata za usluge brzonogog Bugojanca je mnogo, a prema pisanju francuskih medija, Paris Saint Germain, jedan je od najozbiljnijih potencijalnih kupaca.

Francuski mediji našeg internacionalca opisuju kao svestranog napadača, a navodno u PSG-u ga vide kao zamjenu za Rothena koji je ljetos otišao u Glasgov Rangerse.

PSG ne spada u red najbogatijih klubova i ukoliko žele uhvatiti Zeca morat će što prije pokucati na vrata momčadi sa Šubičevca jer popis zainteresiranih klubova koji našeg napadača žele vidjeti u svojim redovima sve je veći. Pored PSG-a interes za Erminom pokazali su Shakhtar, Anderlecht, Fulham, Hannover, PSV i Dortmund, a Šibenik navodno traži 3 milona eura odštete.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti