Baklje i transparent: Navijači PSG-a brutalno vrijeđali Shakiru pred meč s Barcelonom

Objavili fotografiju

Baklje i transparent: Navijači PSG-a brutalno vrijeđali Shakiru pred meč s Barcelonom

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone sutra igraju u gostima protiv PSG-a.

Katalonski klub igra revanš utakmicu osmine finala Lige prvaka i pred njima je gotovo nemoguća misija jer su u prvom meču poraženi na svom terenu sa 4:1.

Jasno je da nas na Parku prinčeva sutra očekuje dosta uzbuđenja i šteta je što na tribinama neće biti navijača.

Zna se da Barca i PSG nisu u najboljim odnosima još od spektakularnog preokreta katalonskog kluba prije nekoliko godina, a da se strasti ni danas nisu smirile pokazali su navijači PSG-a.

Oni su sinoć ispred stadiona zapalili baklje, te su pokazali transparent kojim su vrijeđali suprugu Gerrarda Piquea, Shakiru.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Shakira idi u La Jonqueru", poručili su navijači PSG-a. Inače, La Jonquera je mjesto pored Girone koje je poznato po javnim kućama.

Navijači PSG transparentom poslali Shakiru u najveći bordel

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klackalica
Navijači PSG-a, zar postoji to? Ali koji mentalni sklop i navijacko dostignuce, napravit transparent za zenu protivnickog igraca..kakvi jadnici
9 2
Barca.forever
Hej moja plastiko.....gledajte kako nekad osvojit lp a ne Francusku ligu il francuski kup, najveći vam rival Marseille :) Arapi Arapi
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi