PSG ne duguje Zlatanu samo jednu platu, već pravo bogatstvo?

Moguća čak i tužba

PSG ne duguje Zlatanu samo jednu platu, već pravo bogatstvo?

Švedski mediji donose ekskluzivnu vijest da bi Zlatan Ibrahimović mogao tužiti PSG.

Fenomenalni napadač je nedavno na pitanje da li mu nedostaje Pariz poručio da mu nedostaje plata iz PSG-a, što su mnogi protumačili kao još jednu Zlatanovu šaljivu izjavu.

Međutim, gdje ima dima ima i vatre, a to je potvrdilo i saopštenje pariškog kluba u kojem su naveli da Ibrahimović mora "završiti papirologiju i dostaviti potrebne dokumente kako bi mu posljednja plata iz PSG-a bila isplaćena".

Kako govore najnovije vijesti, PSG Ibrahimoviću ne duguje samo jednu platu već mnogo više. Navodno je riječ o cifri od 2,9 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Ibrahimović je u posljednjih pola godine ugovora imao zagarantovanu povišicu sa 780 hiljada na 1,4 miliona eura. Uz to, duguje mu se i bonus za osvajanje titule, Kupa Francuske te za prvo mjesto na listi strijelaca u Ligue 1", navode švedski mediji.

Isti izvor tvrdi da čak nije isključeno da Zlatan Ibrahimović pokrene sudski postupak protiv svog bivšeg kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi