Brazilcu se nije svidjelo što ga kritikuje: Neymar i Paredes se svađali na terenu

Nije lako voditi sve te igrače u istom timu

Brazilcu se nije svidjelo što ga kritikuje: Neymar i Paredes se svađali na terenu

E. Čaušević

PSG je sinoć doživio poraz na gostovanju protiv Manchester Cityja sa 2:1 u meču grupne faze Lige prvaka.

Na Etihadu smo gledali zaista odličnu utakmicu, a na kraju je City uspio da dođe do pobjede i osveti se Parižanima za poraz u prvom okršaju.

PSG je sjajno otvorio drugo poluvrijeme i stigao do prednosti u 50. minuti kada je Mbappe pogodio mrežu domaće ekipe za 1:0.

Međutim, do kraja meča Građani su došli do preokreta. Sterling je pogodio za 1:1 u 63. minuti, a konačnih 2:1 postavio je Gabriel Jesus koji je savladao Navasa 13 minuta kasnije.

Mnogi su bili iznenađeni kada su se prije nekoliko dana pojavile špekulacije da Mauricio Pochettino želi da napusti PSG i pređe u Manchester United jer smatraju da Parižani imaju jednu od najboljih ekipa na svijetu.

PSG ima nekoliko nevjerovatnih igrača u svom timu, ali jasno je da nije baš teško sve to voditi i dovesti u neki balans.

To se pokazalo i sinoć pred kraj prvog poluvremena kada su Neymar i Leandro Paredes imali verbalni okršaj.

Neymar je u jednoj akciji izgubio loptu na sredini terena, a Paredes mu je pokazivao da mora da smiri igru i da ne treba da žuri i tako gubi lopte što se Brazilcu očito nije svidjelo.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Oni su počeli verbalni okršaj na terenu jer se Neymaru nije svidjelo što ga Paredes kritikuje i to mu je dao do znanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi