PSG mijenja trenera i bogati vlasnici su spremni iznenaditi sve novim imenom
Foto - EPA

Motta mijenja Tuchela?

PSG mijenja trenera i bogati vlasnici su spremni iznenaditi sve novim imenom

Midhat Šljivak

Thomas Tuchel vrlo lako bi mogao dobiti otkaz na klupi PSG-a.

Njemački stručnjak nema najbolji odnos sa rukovodstvom tima. Posebno je u lošim odnosima sa direktorom Leonardom, pa se već uveliko u francuskim medijima govori o njegovom eventualnom odlasku.

Iako je italijanski stručnjak Max Allegri često spominjan kao potencijalno rješenje za klupu Parižana, RMC Sport tvrdi da bi novi trener mogao postati Thiago Motta.

Nekadašnji fudbaler PSG-a relativno je kratko u trenerskom poslu. Vodio je mladi tim PSG-a i kratko je bio na klupi Genoe, gdje se nije najbolje pokazao.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ipak, to ne smeta PSG-u. Spremni su Motti ponuditi mjesto trenera i neće biti nikakvo iznenađenje ako on ja kraju zaista i preuzme tim.

Tuchelu očigledno vrijeme otkucava i samo je pitanje trenutka kada će dobiti otkaz.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi