Inter ga se konačno riješio: Joao Mario pred šokantnim transferom

Vjerovali ili ne, ali ide u PSG

Inter ga se konačno riješio: Joao Mario pred šokantnim transferom

Endin Čaušević

Portugalski veznjak Joao Mario prošlu sezonu proveo je na posudbi u Lokomotivu iz Moskve, ali ruski klub nije odlučio otkupiti njegov ugovor.

Mario je stigao kao veliko pojačanje u Inter na ljeto 2016. godine iz lisabonskog Sportinga za 44 miliona eura nakon sjajnog nastupa na Evropskom prvenstvu. Međutim, na Meazzi nije uspio da opravda očekivanja, a dvije sezone je proveo na posudbama.

Prvo je išao u West Ham, da bi prošle godine igrao za Lokomotiv. No, Inter ga na kraju nije uspio prodati, te se on vratio u klub ovog ljeta. No, jasno je da Antonio Conte ne računa na njega, te da ga je davno otpisao.

Međutim, italijanski mediji pišu da se Portugalac nalazi pred šokantnim transferom. Navodno, njega želi dovesti PSG koji traži već neko vrijeme defanzivnog veznog.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

L'Equipe piše da je Joao Mario već krenuo put Pariza gdje će odraditi ljekarske preglede zajedno s Moiseom Keanom koji stiže iz Evertona. Još uvijek nije poznato koliko će PSG platiti ovog 27-godišnjaka, ali u Interu su sigurno sretni što uspjeli da ga se riješe.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi