PSG opet "divlja": Parižani spremili milione za Francuza

Kante na meti Parižana

PSG opet "divlja": Parižani spremili milione za Francuza

E. Škorić

Nakon Neymara i Mbappea, PSG ima plan da na ljeto dovede još jednu zvijezdu.

Jasno je sada da Parižani imaju napad koji se teško može zaustaviti, pošto su Neymar i Mbappe pojačali Cavanijev golgeterski učinak, a uz to je još nekoliko vrhunskih imena na klupi.

Dakle, za napad se Parižani ne brinu, ali nazad treba dodatnih pojačanja. Francuski velikan odlučan je da kupi N'Gola Kantea, borbenog francuskog reprezentativca koji "jede" u veznom redu.

Osvojio je prije dvije sezone naslov s Leicesterom, potom je prodan Chelseaju s kojim je također bio prvak, a već drugu godinu zaredom igra fantastično u dresu Plavaca.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Chelsea ga je kupio za oko 40 miliona eura, PSG spreman da plati puno više, ali pitanje je koliko Plavci imaju želju da se odreknu jednog od najvažnijih igrača u timu.

No, imajte na umu da govorimo o bogatom PSG-u koji je dao za dva igrača preko 400 miliona eura i može da kupi kada god i koga god poželi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi