PSG ostaje bez nekoliko igrača ali stižu velike zvijezde?

Francuski klub će izmijeniti sastav

PSG ostaje bez nekoliko igrača ali stižu velike zvijezde?

Teme:

PSG bi u sljedećoj sezoni mogao biti jači za nekoliko provjerenih imena u svijetu rukometa, javljaju inostrani mediji.

Bogati francuski klub u svoje redove želi dovesti braću Karabatić ali i sjajnog švedskog rukometaša Kima Anderssona, koji se nalazi pred potpisom.

Vjeruje se kako će ovi dolasci prouzrokovati veliki broj odazaka, a kao glavni kandidati za napuštanje kluba spominju se hrvatski reprezentativci Igor Vori, Jakov Gojun i Marko Kopljar.

Kopljar će postati višak na poziciji desnog vanjskog budući da će se Berachetu pridružiti već pomenuti Andersson. Vori je najavio povratak u PPD Zagreb dok je Gojun nezadovoljan svojom minutažom i stoga želi otići iz Pariza.

PSG se također interesje za usluge Zvonimira Serdarušića kojeg žele vidjeti na mjestu trenera, ali je veća vjerovatnoća da će proslavljeni stručnjak preuzeti reprezentaciju Hrvatske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.