PSG posljednjim potezom poslao poruku Neymaru da je nepoželjan u ekipi
Neymar sigurno napušta PSG ovog ljeta

Brazilac će trenirati sam dok se ne završi njegov transfer

PSG posljednjim potezom poslao poruku Neymaru da je nepoželjan u ekipi

S. Pašalić

PSG pokušava pronaći rješenje kako bi se riješio Neymara, ali je Brazilac i dalje član ovog kluba.

Parižani su jučer imali iscrpljujući sastanak sa predstavnicima Barcelone, ali na kraju nije postignut nikakav dogovor iako je katalonski tima dao primamljivu ponudu.

Real Madrd s druge strane prati situaciju i zainteresovan je za dovođenje Brazilca te se očekuje da pošalje i konkretnu ponudu za njega.

Za to vrijeme PSG se odlučio za potez koji je bio očekivan s obzirom na cijelu situaciju.

Naime, u ovom klubu su svjesni da će Neymar napustiti Pariz pa su se odlučili da odvoje Brazilca od ostatka ekipe, te će on trenirati sam, a tako će biti sve do trenutka dok PSG ne postigne dogovor sa Barcelonom ili Realom oko njegovog transfera.

Završeni višesatni pregovori PSG-a i Barcelone u Parizu

Uprave Barcelone i PSG-a vodile su višesatne pregovore u francuskoj prijestolnici, no konačan dogovor nije postignut.

Kako javljaju inostrani mediji, nije postignut značajan napredak u pregovora, a narednih dana klubovi će nastaviti da pregovaraju.

Unatoč tome što danas nije nađen zajednički jezik, uprava Barcelone nije obeshrabrena i želi i dalje vratiti Neymara, iako Parižani imaju zahtjeve koji se ne dopadaju Kataloncima.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Mada, velika je mogućnost da na kraju, ako klubovi dogovore prelazak Neymara, Philippe Coutinho završi u Parizu.

Ipak, problem predstavlja Ivan Rakitić koji ne želi napustiti Nou Camp, pa će Barca očigledno do 2. septembra morati da raščisti sve i sa hrvatskim fudbalerom.

Top Komentari

Zoran_krupa
Sto
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti