PSG spremio nevjerovatan ugovor za Ronalda
Foto: EPA

Francuzi svim silama žele zvijezdu Real Madrida

PSG spremio nevjerovatan ugovor za Ronalda

E. Čaušević

Čelnici Paris Saint Germaina spremni su fudbaleru Real Madrida Cristiano Ronaldu ponuditi nevjerovatan ugovor kako bi ga nagovorili da potpiše za prvaka Francuske.

Prema pisanju francuskih medija čelni ljudi PSG-a spremili su nevjerovatan ugovor za zvijezdu Real Madrida. Navodno, PSG Ronaldu nudi sedmičnu platu od 500.000 funti čime bi postao najplaćeniji fudbaler u historiji fudbala.

PSG će na kraju sezone najvjerovatnije napustiti Zlatan Ibrahimović kojem ističe ugovor sa ovim klubom, pa čelnici francuskog kluba žele da nađu novu zvijezdu koja će privlačiti navijače na stadion.

Već nekoliko mjeseci u medijima se špekuliše da bi Ronaldo mogao napustiti Real Madrid, a pored interesa PSG-a ovog igrača želi i njegov nekadašnji tim Manchester United.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ipak, u prilog bogatim vlasnicima PSG-a ne ide činjenica da je Ronaldo krajem decembra prošle godine izjavio da želi završiti svoju karijeru u kraljevskom klubu. No, kada je novac u pitanju onda je sve moguće.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi