PSG traži trenera: Neymar i Thiago Silva imaju svoje favorite

Koga žele Brazilci?

PSG traži trenera: Neymar i Thiago Silva imaju svoje favorite

E. Škorić

Parižani bi uskoro mogli tražiti novog trenera, pošto je Unai Emery razočarao ispadanjem iz Lige prvaka u osmini finala.

Nije naravno Emery kriv, PSG je naletio na Real Madrid, ali bogate čelnike PSG-a to ne zanima i oni žele ubrzo da angažuju novog trenera. Ako Neymar ostane u klubu, onda je jasno ko će doći...

Naime, prema pisanju određenog dijela francuskih medija, Neymar želi da dođe Luis Enrique i on je predsjedniku Nasseru Al Khelaifiju kazao da bi bivši trener Barcelone bio najbolje rješenje.

PSG je navodno zainteresovan za Antonia Contea i Carla Ancelottija, ali Neymar želi da se ukaže povjerenje čovjeku koji ga je trenirao u Barceloni.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Mada, navodi se da njegov prijate Thiago Silva kao kapiten ima želju da Ancelotti dođe na Park Prinčeva, tako da je još uvijek sve neizvjesno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi