Balotelli u svom stilu: PSG je isto kao i Guingamp

Italijanski napadač poručio rivalima

Balotelli u svom stilu: PSG je isto kao i Guingamp

E. Čaušević

Italijanski napadač Mario Balotelli objasnio je na svoj način zbog čega je PSG ispao već u osmini finala Lige prvaka iako su u Francuskoj vjerovali da ove sezone Parižani mogu postati prvaci Evrope.

PSG je ljetos uložio ogroman novac u ekipu kako bi ovaj tim konačno došao na krov svijeta, ali su na kraju doživjeli pravi debakl. Parižani su u osmini finala ovog takmičenja poraženi od Real Madrida sa 5:2 u obje utakmice i tako se oprostili od Lige prvaka za ovu sezonu.

Balotelli je odlučio da objasni francuskim medijima zbog čega se to desilo, te zašto PSG jednostavno nije mogao ispuniti očekivanja. Naravno, Super Mario je to uradio u svom stilu i sigurno je da se to neće svidjeti navijačima PSG-a.

"PSG je ekipa iz Ligue 1 i na istom nivou kao što je Guingamp. Gledao sam ih samo jednom ove sezone i to protiv Real Madrida. Zaslužili su taj poraz i sramota je da su se tako rano oprostili od Lige prvaka pored svih silnih najava. Njihov problem je što novcem mogu kupiti igrače, ali ne mogu kupiti tim", poručio je Balotelli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi