PSV "čisti" svoje redove
Danko Lazović na listi za odstrel

PSV "čisti" svoje redove

Adnan Beganović

Holandski fudbalski velikan, PSV, na kraju razočaravajuće sezone otpustiće iz svojih redova srbijanskog napadača Danka Lazovića, meksičkog reprezentativca Carlosa Salcida i ekvadorskog internacionalca Edisona Mendeza.

Holandski mediji navode da su čelni ljudi PSV-a nezadovoljni igrama ovog trojca odlučili da ista na kraju sezone mogu pronaći nove klubove.

Također navode da će Lazović najvjerovatnije preseliti na Otok, odnosno u Fulham ili Sunderland, dok za Salcida tvrde da ima konkretnu ponudu iz Španije.

Treći sa liste za odstrel, Edison Mendez, najvjerovaatnije će napustiti Evropu i svoju fudbalsku sreću potražiti u Kataru, odakle mu je stiglo nekoliko ponuda od tamošnjih prvoligaša.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije